Rolatatë Rafaello

Pérbérsit pér Petén:
6 vezé
6 lugé sheqer
6 lugé miell
1 lugé qaji pluhur pér pjekurina.
 Pérbérsit pér fillin
1 qese puding vanile
500 ml qumshté
4 lugé sheqer
125 margarin
7 lugé kokos.
 
Pérgaditja:
Ndajmé té verdhat e vezéve  nga té bardhat dhe i rrahim veq e veq me nga 3 lugé sheqer.
Pastaj i bashkojm dhe ua shtojm pérbérsit e tjeré, Perziejm miré dhe e qesim né tepsi  té shtruar me letér té yndyrshme, E pjekim  né temperatur 180*C rreth 15 minuta , Kur té pjeket e mbéshtjellim me nje pecet  té lagur  dhe  e lejmé anash qé té ftohet.
Ziejm Pudingun me qumésht  dhe sheqer  si gjdo puding tjetér, Pastaj i shtojmé margarinin dhe kokosin , I perziejmé               miré dhe me kété e lyejm rolatén.
 
Eminja -Ch.