Recetë arabe, tejet e veçantë (Video)

Aish as-Saraya është një ëmbëlsirë arabe. Përkthimi fjalë për fjalë i kësaj shprehjeje do të thotë ‘Bukë Pallati’.

Pjesa e poshtme e kësaj ëmbëlsire përbëhet nga copëza buke me shurup, dhe në majë të saj vendoset kremë qumështu dhe fëstëkë.

Shija e saj përshkruhet si e jashtëzakonshme, ndërsa instruskionet shihen në videon e mëposhtme.