Receta Norore

 

Patate sipas deshires Sallam ose proshut dhe qepe(bon
edhe pa qepe)
i marrim patatet dhe i grijm ne rente qe grihet qepa a pe din  poashtu edhe
sallamen dhe qepen e grijm ne rent
pasjtaj i marrim dhe i perzijm 3-iat dhe hedhim kripe sipas deshires,,
pastaj e vnojme do vaj ne zjarr dhe e nxejme ne temperatura te larta
sikurse kur te bon pomfirt ,,  dhe kur te nxehet
e marrim ate perzirjen dhe i bejme top te vogel e ndrydhim me dor  per mos
mu shkaperderdh edhe e vejme ne vaj te nxet derisa te skuqet sikrse
pomfritat dhe pastaj i heqim
pastaj ksii topa bejme sipas deshires  dhe  i servojme  na bofshin mir kush
i pergadit keto.