Receta natyrale për shërimin e ulçerës (afteve) së gojës

Mbase ju ka rënë rasti të ankoheni nga kruarjet e gojës, të keni dejgësim dhe të alarmoheni gjatë përtypjes së ushqimit. Sipas fotos mbase do ta kuptoni, këto quhen ulçera të gojës dhe nuk janë serioze përveç që shkaktojnë padurim.

Për largimin e tyre përdorni këtë recetë:

  • Një lugë kafe kripë të jodizuar,
  • Një lugë kafe mjaltë,
  • Një lugë kafe sodë buke,
  • Një lugë kafe vaj kokosi.

Përzini së bashku dhe vendosini mbi shenjë. Lërini të veprojnë për 15 minuta pastaj largojeni me anë të një kubi akulli.Përsëriteni 2- 3 here në ditë dhe do ta vëreni ndryshimin.