QYSH ME I BLLOKU WEBFAQET QE NUK I DESHIRONI NE FIREFOX?

Menyra me e lehte qe ti bllokoni webfaqet qe ju nuk i deshironi ne Mozilla Firefox eshte duke perdorur nje addon te quajtur BlockSite. Ky Addon mund ti bllokoj faqet qe nuk deshironi ti shihni dhe do ti vendos ne listen e zeze, po ashtu ju mund te vendosni nje fjalekalim ne rast nese deshironi te zhbllokoni webfaqen.
Hapat:
 1. Hapeni Firefoxin, klikoni “Tools” pastaj “Add-ons”. Kliko tek “Get Add-ons” pastaj tek “Browse All Add-ons.” Shkruani “blocksite” dhe klikoni enter.
2. Klikoni tek “Add to Firefox” butoni dhe klikoni Allow per ta lejuar te instalohet. Pasi qe addoni te instalohet ju duhet qe ta mbyllni Firefoxin dhe ta hapni perseri.
3. Shkoni tek “Tools,” pastaj “Add-ons,” pastaj klikoni BlockSite “Preferences” pasi qe firefoxi te ristartohet, sigurohuni qe butoni blacklist te jete i klikuar dhe klikoni “Enable BlockSite,” “Enable warning messages” dhe”Enable link removal.”
4. Kerko “Enable authentication,” Pastaj ju mund te vendosni nje fjalekalim qe askush pervec teje te mos mund ti ndryshoje keto regulla.
5. Klikoni butonin “Add” dhe pastaj shkruani webfaqen qe ju deshironi ta bllokoni pastaj klikoni “OK” nese deshironi qe listen ta pastroni klikoni clear. Pasi ta perfundoni listen klikoni OK dhe ristartojeni firefoxin dhe faqet qe i keni vendosur do te jene te bllokuara./kohaislame