qofte me mish te blum

Përbërsit:

500gr mish lope te blum
1.qep e grime im
2.lug majdanoz 
2.lug korinader
12lug kafe gemberpoeder
12lug kafe paprika puder
12 kurkuma
12 piper i bardh
1lug kafe komijn i bluar (kashashkavall)
2.lug vaj ulliri –krip
Përgaditja:
Të gjitha keto perzihen mir  dhe behen qofte dhe piqen ne vaj te nxeht.servohen me patate furre dhe salad .
ju beft mir.