Qaj I Farës Së Zezë

Qaj I Farës Së Zezë
Caj black seed (fare e zeze) eshte perdorur nga popuj me kultura te ndryshme, ne te gjithe boten si kure per shume semundje dhe gjithashtu per permiresimin e shendetit ne pergjithesi.
Dobite e cajit te fares se zeze:
-rrit imunitetitn dhe ndihmon ne kontrollin e reaksioneve alergjike.
-ndihmon ne permiresimin e gjendjes shendetsore.
-mban te shendetshme lekuren dhe floket.
-ndihmon ne sherimin e bronkitit akut dhe kronik.
-ka veti qetesuese dhe anti stres, etj.

Porosit në +386\49\283\048 +VIBER
Adresa:
Lagja Terzi Mahalla,rruga Ismet Jashari-Kumanova
Afer Medreses Aluddin Prizren