Pule me Patate ne tave Balte

1 pule
3-4 Patate
1 karote
1 qepe
6-7domate qershi
5 kokra ullinj
1 Lug gjelle mustard (Senf)
1 Lug gjelle Piper Te kuq
Lengun e 1 limoni
100 ml vaj ulliri
Krip Piper rigon
3 thelpi hudher
Pulen e lajm e thajm me leter guzhine.Ne nje vazo me kapak hedhim 50ml vaj ulliri Piper Te kuq Te zi krip mustard dhe lengun e limonit i perziejm behet nje mas kremi dhe marinojm pulen mire nga Te gjitha anet dhe brenda e lem per 30 min.

Nderkohe Presim perimet ne Copa Te medha dhe dh ju hedhim krip Piper Pak rigon dhe vaj i perziejm dhe keto mire dhe i vendosim ne Tave siper vendosim pulen e mbyllim Taven me kapak dhe e vendosim ne 220C ne Sobe Te para nxehur.E lem per 1ore e 30 min e heqim kapakun  Sa Te mari skuqje pula../kuzhina