PUL ME PATATE

PERBERSIT:
 
1.PUL
2-3  THELPINJ HUDHER   (SIPAS DESHIRES) 
PATATE SIPAS DESHIRES
PAK  SOS TE TOMATEV
VAJ – VEGET- PIPER TE ZI -KRIP
1 GOT E VOGEL UJ
 
PULA PASTROHET MIR BEHET ME SOS  TOMATEV NE TE GJITHA PJEST–PATATET  QEROHEN DHE PREHEN NE FORUM POMFRITI,
BEHEN ME VAJ E PEPE VEGET PULA DHE PATATET PERZIHEN PAK,  SIPER JU QITET HUDHRA  E PRER IM,
NI GOT E VOGEL UJ  MBULOHET ME FOLI FUTET NE FURR,KUR TE BEHET GATI HIQET FOLIA
DHE E LEN PAK TE MARR NGJYRR TE KUQERREMT.
 
SELAM ALEJKUM BUQJA NGA HOLLANDA