Portokalli është ilaç natyral kundër gripit

Portokalli zbukuron lëkurën, zvogëlon kollën dhe është ilaç natyral kundër gripit.

Sipas Dr.Agon F. Bislimit, portokalli pastron gjakun, mban zorrët e buta dhe i jep forcë dhe energji trupit.

“Këshillohet që t’u jepet fëmijëve gjatë fazës së zhvillimit”, ka shkruar Bislimi.