Poezi për Radio Pendimin nga Hazbi Therra Ahmeti

Qeshim Buzëqeshim, sikur për Bajram
Qeshim se u knaqëm, me dinin Islam
Qeshim se vet zemrat, jan në disponim
Qeshim se takimi, na solli gëzim
Qeshim me vëllezër, kemi shum arsye
Qeshim se bashk jemi, si hana me yje
Qeshim prej dashnie, dhe prej mallëngjimit
Në fund shum nderime, Radio Pendimit

Autor: HazbiTherra Ahmeti. ( Elhamdulil-lah )