Pët NËNËn

Çfarë është një gjë, 

E cila nuk me lë të qetësohem,
Nuk bëhem rehat dhe
Vetëm mendohem 
 
Kur isha I gezuar
Kur isha I pikelluar 
Gjithmone me Ty  oj nena ime
Keto gjera I  kam kaluar
 
Me kujtohen ato dite 
Kur unë te merzita 
Me kujtohen ato momente
Kur une te bertita 
 
Me kujtohet ajo Nate
Kur une te lendova 
Me beso oj nena ime
Se shumë u pendova 
 
Tani I kuptoj te gjitha 
Ato gabime 
Por është shumë Von
Te mendoj per pendime 
 
Po te me jepnin
Te gjithë kete bote 
Mundimin tend per mua
Nuk mund ta harroj dot
 
Shpresoj qe mua 
Te ma besh hallall 
Qe jeten time 
Te mos e qoj me mall
 
Por edhe sikur 
Ti mua te me falesh 
Prape se prape
Lotet nuk mund te mi ndalesh
 
Une kete poezi 
E shkruajta me lot
Shpresoj oj nena ime
Qe per Ty nuk jam munduar kot 

 
Por edhe po ti shkruaj 
Edhe 100 te tjera 
Pa Ty oj nena ime 
Nuk qel Kurr pranvera 
 
Me kaq po e perfundoj 
Une kete poezi
Shpresoj qe keto keshilla 
Ti pranoj çdo njeri