PESË GJËRA QË DUHET T’I KUPTONI NË JETËN E JUAJ

Kuptoni këto pesë gjëra në jetën e juaj!

1. Nëse të vdes babai, vdes këshilla!

2. Nëse të vdes vëllai, thyhet e djathta yte!

3. Nëse të vdes nëna, fiket drita yte!

4. Nëse të vdes motra, humbet buzëqeshja yte!

5. Nëse të vdes shoku i jetës, verbërohet syri yt!

Jeta është shumë e shkurtër, nuk ia vlen që në të të ketë zili dhe urrejtje, hipokrizi dhe shkëputje të lidhjeve farefisnore.

Nuk dihet se kur do të ndahemi nga kjo botë. Nesër do të jesh vetëm se kujtim, prandaj, buzëqeshuni dhe faluani atyre që ju dëmtuan!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU