PER TY SIRI

PER TY SIRI E ,PALESTIN DHE ,GAZA.
OJ SIRI OJ BUKURI SHUM ARMIQ TE SULMUAN TY
SA SHUM PO RREZIKOJN 
EDHE ALLAHUN E HARROJN 
GRA E FMIJ PO MASAKROJN

PALESTIN ZEMER BUJARE 
PO TE LUFTOJN ASHIQRAE 
BOTA ASGJE SPO VEPRON 
MUSLIMANET NDIM PO KERKOJN

GAZA VEND I QMUAR 
EDHE MUHAMEDI SAVS TE KA LAVDERUAR
ALLAHU TY PROVOKON 
BANORT E TU XHENET XHXNET PO SHKOJN 

EL BASHAR O KAFIR 
MUSLIMANET PO I LUFTON 
VENDIN VETEIT XHEHNEM PO JA BON 
MUSLIMANET XHENETIN PO FITOJN

 
                                                             MET SELMANI