Per pafajshmit

Nje pushim I gezuar
Me te afermit I afruar
Me vellaun I bashkuar
Pa prit diqka ka ndryshuar

Ku je Ku shkove
Pse u arrestove
Me qka punove
Pse u denove

Nga shtepija e kan arrestu
Shum polic te Ai Jan shku
Nje fjal kemi ndigju
A eshte ai ktu

Doren e ngriti I njoftoj
Ja lidhen prangat lotet I shkojn
Familjaret po vajtojn
Pse bir te arrestojn

Nena tij ALLAHUN beson
Urdhrin ALLAHUT vend e qon
Me mbules koken mbulon

E din qe ALLAHU sprovon
Ben dua djalin ta lirojn
Me mbules djalin e viziton
Ernesi vellau Im me habi e shikon

Nena ime ti me kupton
Pse rash burg ALLAHU te sprovon
Qellimi dhe deshira ime eshte
Syt e mij me mbules Te shikojn Unë jam i pafajshem
Dhe. Lirin ma ndalojn .

Meti nga Franca