Oriz me spinaq

Nevojiten:

oriz,
qepë,
spinaq
biber
erëza të ndryshme dhe
mish pule.

Pregatitja:
Spinaqi coptohet ,pastrohet dhe e vendosim në një enë.Qepën e fërgojmë
,pastaj orizin , i shtojmë biber dhe erëza të ndryshme dhe në fund
ujin e vluar(nga mishi i zier i pulës) dhe e fusim në furrë. Pas gjysëm
zierjes ,orizin e nxjerrim nga furra dhe e mbulojmë sipërfaqen…