Ordinaca për Hixhame né Prishtinë – Për Femra dhe për meshkuj

Miképritje e ngrohté dhe shërbim cilësor, Etiké e punes dhe hixhien maksimale, Ju mirëpret staf mjekësor profesional, Hixhamist të Certifikuar dhe me përvojë shumëvjeqare në lamin e Hixhames.

Qendresa Paqarizi
Sami Dobra

Lokacioni: Mbrapa Universitetit UBT në lagjen emshir

Numrat për kontakt
+38349832226
+37744518668

Orari i punes:
Cdo dité pune nga ora 10-18( Me termine)

Të gjitha informacionet korrekte rreth terapis së kupave(hixhames) mundë ti gjeni tek fan page:

https://www.facebook.com/hixhameprishtine/

Besimi Juaj është suksesi Ynë!