OnePlus Lite, një version më i lirë i telefonit që mund të prezantohet sot

Duket se OnePlus është duke i ngrohur motorët e saj para lansimit të telefonit të saj kryesor, sepse tani thuhet se kompania kineze është duke i bërë gati dy modele dhe jo vetëm një të telefonave të rinj.

Sipas faqes së dedikuar për Android – Droid-Pile, e cila ka folur me burimet e shumta thuhet se OnePlus do të debutojë edhe me versionin tjetër të telefonit të saj të cilin do ta quajë OnePlus Lite, dhe i cili do të dalë përkrah OnePlus Two.

Burim sugjeron se OnePlus Lite do të ketë karakteristika më të larta sesa sesa OnePlus One, duke e bërë procesin e emërtimit të tij mjaft të komplikuar, por do të vijë me një çmim më të volitshëm se sa OnePlus Two. (Telegrafi)