Rtv Pendimi

O ALLAHU YNË!

NA FAL DHE MOS NA DËNO PËR SHKAK TE GJYNAHEVE QË PO I BËJNË MENDJELEHTËT NGA POPULLI YNË !
O ALLAH! NA UDHËZO DHE NA RUAJ NGA TË KËQIJAT QË VIJNË PREJ PUNËVE TONA.

Hoxhe Fadil Musliu

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH