Numri I atyre që po e përqafojnë Islamin është në rritje! (Aktuale)

Aktuale: Kohët e fundit numri I atyre qe po e perqafojnë Islamin është në rritje,edhe për kunder luftes që I bahet Islamit dhe myslimanve Ja dhe opinjoni I Hoxhës Bekir për këtë qeshtje: Pyetje: Hoxhë I ndëruar,shofim se kohën e fundit është shtuar numri I atyrë qe po e perqafojnë Islamin,po ndodhë në një kohë që Islami padrejtësisht po quhet si fe që promovon tërrorizem dhe po bahet luftë për t’ja ndal hovin,si e komentoni këtë? Përgjigjet Hoxhë Bekir Halimi (nga Shkupi) Përqafimi i islamit nga një numër i vazhdueshëm i të rinjve tregon për natyrshmërinë e kësaj feje dhe se ajo i ofron qetësi shpirtërore njerëzve andaj edhe pranojnë të bëhen pjesë e kësaj feje. Sidomos kur kemi parasysh luftën e egër që e bëjnë mediat tona kundër fesë Islame dhe orvatjet e pamëshirshme për ta paraqitur fenë Islame si fe terroriste dhe gjakpirëse, kjo edhe më fort e dëshmon faktin se feja islame është hyjnore andaj edhe depërton shumë shpejtë në shpirtin e njeriut, i cili gjithashtu është i krijuar në qiell dhe i sjellë nga Zoti në trupin e njeriut. Presionet që u bëhen këtyre muslimanëve të ri nga rrethi dhe shoqëria e vjetër tregon mungesën e tolerancës prej tjerëve dhe zemërgjerësinë e muslimanëve të cilët me gëzim të madh i pranojnë në mesin e tyre të gjithë këta vëllezër dhe motra të reja në fe. Kjo është dëshmia më e madhe e vërtetësisë së një feje e jo ndërtimi i objekteve politike të kultit për të treguar dominancë ose prani të theksuar, edhe pse përqindja e tyre është shumë e vogël edhe pa vullnet për të mbetur në trojet tona shekullore. I lirë të shpredahet për gjitha portalet dhe kush të dojë.

Dardan Sinanaj