Kurban Bajrami në Linz Austri

 
Ejani ta falim Bajramin të gjithë së bashku! 

Merrni edhe familjet e juaja që festa të jetë edhe më e madhe!

Pas namazit kemi koktej të përbashkët dhe dhurata për fëmijë.


Adresa: Sportschule Kleinmünchen, Meindlstraße 25, 4030 Linz

Data: 04. Tetor 2014
Ora: Sabahu 6:40 Bajrami 8:00


THIRRI EDHE ATA QË I DO!
Xhamia Bujaria, Linz