NOKIA RIKTHEHET NË 2016-ËN

Nokia pritet që vitin e ardhshëm të nxjerrë në treg disa nga telefonat e saj të mençur. Kjo është he periudha kur asaj i përfundon kontrata me Microsoftin.

Microsofti ka të drejtën e lançimit të pajisjeve dhe shërbimeve, por Nokia posedon një numër të madh të patentave të cilat pritet t’i sjellë më vonë.

Ndërkohë javën e kaluar Nokia kompletoi blerjen e rivalit francez, Alcatel-Lucent, për 15.6 miliardë euro dhe kjo besohet të jetë sinjal për rikthim të fuqishëm të saj.