Rtv Pendimi

Njoftim

Të nderuar dëgjues të Radio Pendimit, ju njoftojmë se kanalet e radios dhe webfaqja www.radio-pendimi.com janë funksionale që tani. Ekipi ynë e ka rregulluar këtë problem dhe, radio u kthye në normalitet.
Shpresojmë të hasim në mirëkuptimin tuaj, me respekt stafi i Radio Pendimit!

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH