Një urim më mungon !

Nje urim më mungon motra ime smë uron !
Pse moj moter më je hidhëru festën e bajramit nuk don me ma uru?
Mendoj e mendoj arsyen pse motra ime bajramin smë uroj ? Dikur von mu kujtu , motra ime jet ka ndrru te All-llahu paska shku ?e si ka mundesi mem uru? Ahh sa më ka mar malli zërin të ta degjoj ,halle e derte të ti tregoj , nje këshill nga ti kam shum nevoj .? Në lutje motër kurr nuk do të harroj .Do ta lus All-ahun deri sa të kem jet që të na bashkoj ne Xhennet , dy engjujve tu Limes dhe Ditit All-llahu ju dhasht shëndet dhe gjitha të mirat në jet ?
E kujtoj me mall ?motrën time në islam Nexhbedije Elmazi ?

Tekst : Motra Remka nga Gjilani