Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Vitaminet dhe mineralet janë component esencial i trupit tonë. Njerëzit në
përgjithësi kanë përafësrisht mungesë të shtatë vitaminave kryesore në trupin e
tyre. Si pasojë, shumë sëmundje vijnë për shkak të mungesës së vitaminave dhe
mineraleve nga ushqimet që konsumojm cdo ditë.

Jemi deshmitar te perditshem se qdo dite dogjon per nje semundje te re dhe pa dallim moshe i ri apo vjeter dhe kje po ndodhe si rezultat i shumellojshmeris se ushqimeve industriale dhe komerciale me perberje te demshme me kimikate me qellim fitimi ,mvarsie qe te perdoret por qe sjell demtim serioz ne shendetin ton kti shqetsimi i shtohet edhe barnat farmaceotike te cilat nuk kan role sherues por vetem qetsuse dhe me kunderveprime te cilat japin mundsi per smundje te reja dhe po paralizojn imunitetitn e trupit per te zgjidhe preblemet qe praqiten ne organizmin tone.

 Si pasojë mungesë e ushqimeve BIO, dhe për shkak të ushqimit të madh
industrial në tregun tonë, një numër serioz i qytetarëve kanë mungesë
serioze të vitamineve dhe mineraleve, faktor kyq që nevojiten për të pasur
një shëndet dhe parandaluar sëmundjet

Historia jonë?

Rrëfimi im fillon në familje. Kam pasur personaisht gruan me probleme të mëdha
shëndetsore duke filluar nga infeksioni në mitër, infeksione në kanale urinare,
probleme me veshkë, alergji, lukth, stres, imunitet të dobët dhe cka jo tjetër. Si
pasojë e ngarkesave të mëdha gruaja përfundoi në një depression të thellë dhe
shumicën e kohës e kalonte në shtrat. Përveq dëmeve fizike dhe psiqike,
familjarisht u shkatrruam edhe financiarisht ku harxhuam mbi 40,000 Euro duke
vizituar mjek të ndryshëm. Gjithë këto vite me vuajtje dhe mundime përfunduan
pa rezultat, pa shpresë dhe gjendja e të shoqes vetëm cka vinte duke u keqësuar.
Mirëpo krejt rastësisht kuptova për produktin nga një dashamirë tek puna.
Sigurisht se si familje kishi dyshime pas dëshprimeve të njëpasnjëshme, mirëpo nuk
ishte se kishim edhe zgjidhje se tanimë pothuajse ishim të gatshëm të provonim
gjithcka vetëm që të shpëtonim gruan dhe nënën e fëmijëve, e cila vazhdonte të na
ikte nga duart.

Pasi që e shoqja filloi të përdor produktin, nuk shkoi disa javë dhe vitaminat filluan
të japin efektet e para. Pas gjithë dëshprimeve, kjo ishte hera e pare kur vërejtëm
rezultatet e para pozitive dhe e shoqja vazhdoi edhe më tej konsumimin. Pas një
përdorimi gjashtë-mujorë, e shoqja filloi t’i ik stresit dhe dhimbjeve, dhe shumë
shpejt filloi t’i rikthehet shëndetit të plotë, e me të edhe mua dhe familjes.

Si pasojë e këtij suksesi personal, unë pastaj jam përkushtuar që të ndaj këtë rrëfim
suksesi edhe me miq e dashamirë tjerë që kanë nevojë për këto vitamina, sepse jam
i bindur se permes këtyre BIO vitamineve dhe mineraleve, do t’iu kthehet shëndeti
edhe shumë njerëzve tjere dhe rrjedhimisht t’iu gëzohen edhe shumë familje tjera.

INFROMATA RRETH PRODUKTIT
 Produkti në vete përmban 13 super bimë me vlera të mëdha ushqyese
(vitamina dhe minerale), të gjitha këto të futura në një kapsul. Kjo bëhet me
nano teknologji dhe me mbeshtjelles gjelatin lope për perdorim më te lehtë.
Është BIO, dhe për këtë arsye nuk ka efekte anësore në organizëm dhe bimët
janë me masë të caktuar për trupin e njeriut.
 Bimët që gjenden janë:Spirulina,acai berry,piperina,papaji,shega,
portokalli,farat e rrushit, farat e pishës ,ananasi,bari i elbit , glucoman, çaji i
bardhë,speci i kuq dhe acidi hialuronik
 Pastrimet që vijen nga prodorimi i përditshëm i këtij suplimenti janë :
• Pastrimi i helmeve ,
• Pastrimi nga metalet e rënda
• Pastrimi nga uraniumi i varfëruar
• Pastrimi nga yndyrërat e tepërta
• Pastrimi i çdo arterie në trupi
 Plotësimet që vijen nga prodorimi i përditshëm i këtij suplimenti janë:
• Plotëson vitaminat(A,B1,B2,B6,B12,B17,K,C,E,Q10,H etj)
• Plotëson mineralet(hekur,bakër,selen,magnez,fosfor,jod,zink,krom,
kalium etj.)
• Plotëson 12 aminoacide esenciale(omega 3,6,9) etj
 Ndimonë në :
• Forcimin e imunitetit
• Rregullimin e metabolizmin
• Rregullimin e sistemit tretës
• Rregullimin e presionit të gjakut
• Rregullim e anemisë
• Në kthelltësin e trurit dhe jepë energji trupit
• Ndimonë në parandalimin dhe shërimin
alergjive,reumës,paralizat,shikimin,yndyrat në gjak,helikobakterjet,thartia në
lukthë,frymarrjen,veshkë dhe urinë,problemet me
lëkur,hemoroidet,gjëndrrat tiroide,bajamet,stresin,nervozë,depresionë etj.


ME RËNDËSI!
Produkti nuk ka reagim të menjëhershëm në organizmin e njeriut dhe prandaj
duhet një periudhe për të pritur rezultatet e para. Kjo ndodh sepse produkti është
BIO, dhe për të rregulluar organizmin në formë natyrale kërkohet më shumë
kohë. Megjithatë, pas disa muajve ndryshime positive në shëndetin tuaj janë të
garantuara.

RRETH ÇMIMIT
 Për arsye të shumëllojshmëris së bimëve dhe efekteve të shumëfishta të tyre,
çmimi real në tregun evropian është 559.99€.
 Por kompania duke pasur parasysh gjendjen ekonomike aktuale në vendin
tone dhe nevojën për këto vitamina, e ka bërë të mundur që nga 559.99
EURO të ofroj produktin në treg me çmim prej 119.95€!!!
 Në këtë çmim përfshihen 240 kapsula, që ka kapacitet për përdorim prej 60
ditësh.
 Ndoshta edhe duket çmim I lartë, mirëpo nëse krahasoni efektet pozitive në
shëndetin tuaj, duke përfshi parandalimin e sëmundjeve që mund të ju
kushtojnë me mijëra Euro, ky produkt do të jetë investimti më i mirë i jetës
suaj.

559.99€ 119.95€
Përveq përvojës tone që përmendëm më lartë kemi shume raste të tjera me
rezultate shumë të mira. Por kemi edhe raste ku personave që I prezantuam
produktin nuk besuan se produkti është zgjedhja e duhër dhe fatkeqësisht kemi
dëgjuar se disa kanë përfunduar nëpër spitale.Ne do ta urrenim që të ju ndodhte e
njejta edhe juve.Shpresoj që të merrni vendimin e duhër.

PËR MË SHUMË INFORMACIONE NA KONTAKTONI NË:
 shkoni në faqen tone në
facebook.com/Natyra-është-shëndet282170755931785
 ose në Viber në nr. +383 49 856 726