Nënë Zahide – “Unë jam djali yt, Ti je Nëna ime”

“Unë jam djali yt, Ti je Nëna ime”

#Nëna që lindi Komandantin e shtetit të Kosovës Adem Jashari
#Nëna që ushqej Ushtrinë Çlirimitare të Kosovës
#Nëna që frymëzojë formimin e Shtetit të Kosovës
#Nëna që do jetë shembull i shumë Nënave Shqiptare

Kjo është #Nëna e Kombit Shqiptarë sepse nuk ka Nënë që mund të krahasohet me Nënën Zahide, Nëna Zahide Jashari që Komandanti sa herë e takonte e puthte në ball dhe me krenari i thoshte “Unë jam djali yt, Ti je Nëna ime që më linde mua”

#Shpërndaje, nëse je i të njejtit mendim…