Në kuadër të Samitit të NATO-s në Bruksel fillon takimi Erdoğan-Macron

Në kuadër të Samitit të NATO-s në Bruksel fillon takimi Erdoğan-Macron

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan është takuar me presidentin e Francës, Emmanuel Macron, transmeton Anadolu Agency (AA).

Takimi mes Erdoğan-it dhe Macron-it që mbahet në selinë e NATO-s në kuadër të Samitit të NATO-s në Bruksel po zhvillohet me dyer të mbyllura për median.