Rtv Pendimi

NË JETËSIMIN E ISLAMIT ESHTE KRENARIA E MUSLIMANIT

Omeri i drdjtë,kalifi i Muslimanëve,duke u afrua pranë Xhamisë Aksa në kuddus,ecte në kembë në një rrugë me baltë.
Udhëheqësit e ushtrisë i thanē: që ai të hypë ne deve,ata t’ia krehin deven,ngase ai ishte udhëheqësi i Muslimanëve.
Por ai nuk pranoi,ngase rradha i kishte ra djaloshit që kishte me vete.
Kur ata vazhduan ta lusin,Omeri tha:ne kemi qenë popull i pa vlerë,dhe i mposhtëruar,por Allahu na ngriti lartë me Islam,dhe kur ne do të krenohemi me dic tjetër pos Islamit,atëherë,Allahu do të na mposhtë.
Mendoj se është e qartë,pse Muslimanët e sodit jemi në këtë gjendje të mjerueshme.
O Zot,na bënë të ndihemi krenarë me Fenë tonë,dhe na bënë të fuqishëm,si të parë tonë.
Allahumme Amin.

Shkruar nga hoxhë Zekerija Bajrami, transmeton Radio Pendimi.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH