45832827-61B6-4A91-B13A-31D88AB4E806

Ndonjëherë thjesht duhet të thuash dëshirat e tua me zë të lartë

Një dron i National Geographic u përplas në oborrin e një fshatari të varfër në Gana.
Kur ekipi erdhi për të, burri pyeti me një buzëqeshje:
– A keni një më të madh si ky që të më çojë në Mekë për të kryer Haxh?
Gazetari i National Geographic publikoi një fotografi dhe këtë histori. Lajmi arriti deri në qeverinë saudite. Ata kontaktuan ambasadën e tyre në Gana, siguruan të gjitha shpenzimet e nevojshme dhe organizuan udhëtimin e dëshiruar.

E shikoni, ndonjëherë thjesht duhet të thuash dëshirat e tua me zë të lartë …😤😤
#samireademilutolli