Mushkri pule

Shpejtë dhe shijshëm

 

Nevojiten:

1 kg mushkri pule

200 gr ajvar

500 gr patate te ziera ose pire te gatshme

 

Pregatitja:

Mushkerite fergohen me melmesa  per disa minuta.Qerohen patatet  ne nderkohe dhe zihen ne uje,pastaj patatet i shtypim duke i shtuar melmesa te ndryshme dhe qumshtin.D.m.th.formojme pire.

Ne anen tjeter ajvarin e fergojme pak dhe e servojme ne pjate.Ne pjaten vendosim edhe mushkerite dhe piret.Kesaj ia bashkangjet edhe nje gote ajron.Ju  befte mire./mesazhi