Mos shikoni filmin anti Islam kunder Muhamedit.a.s

Tashe e me shume se 1400 vjete All-llahu Azzuvexhel
Ne kete bote,e dergoje edhe Profetin e fundit,deri ne
Diten e kjametit,i bute i sinqerte,e dijetare,dhe aje,e ka
Emrin-Muhammed.a.s.ku fale All-llahut Azzuvexhel dhe 
Te Nderuarit Profetit Muhammedi.s.a.v.s. sode ne gjithe
Boten jemi ma shume se,1,5 miliard musliman,ndesa gjdo
Dite numri vjen duke u shtue me Gjerman,Anglez,Zvicran
Dhe shume vende tjera ne bote,pore jo me filma,e ase me
Dhune pore me vet-deshirre dhe pa inponim pore te gjithe
Duke e lexuare Kur”anin e Allahut Azzuvexhel qe eshte.libri
Qe u shpalle nepermjet Xhibrilit,dhe te Nderuarit tone,qe ju
Sode talleni aje eshte njeriu me i menqure,e i dashurre qe
All-llahu xh.h. e ka veque Muhammedi.s.a.v.s.eshte ky edhe
Profeti i fundit deri ne diten e kjametit,dhe nuk do te kete,
Mu ne kete bote,mu Profete,ndersa sode dalin njerzit neper
Bote dhe mundohen qe Profetin tone Muhammedin.s.a.v.s.
Te e nenqmoje,jo o te gjorte ju injorante,ju kurre nuk do te
Keni ate fuqi,ase te populli i juaje qe ju i takoni e kurre ase
Teke Muslimanete,ne kete bote,nuk na befasojne edhe kto
Karikatura e fundit ne France e tash edhe ne Spanjen,shume
Te trazure me,ekonomi,e mundohen popullin ta largojne nga,skamja
Mendim e te perkrahin karikaturat e njerzve te qmendure,e injorant
Nga jeta jo e qete mi largue,e mase karikaturave te pa-verteta me,
I, mashtrue pore mose harroni o,ju injorante ne gjithe boten e trazuar
Se ne Gjielle eshte nje Zot.xh.h. e aje e ka denimin shume te forte,e 
Mundete te ju godasin shume denim te kqija si ne kohen e Nuhit.a.s 
Ku nuk e degjuan pere 950 Vjete e ne funde,e gjeten ate,qe vete,kerkun
I,denoje ndesa ata te miret qe i besuan i shpetoje,une mburem qe jame
Musliman,dhe Profeti ime eshte Muhammedi.s.a.v.s.dhe rrugese se Islamit
Kure nuk do ti largohem,ndesa ju qe shkruani,botoni,te pa verteta, mendoni
Mire se edhe All-llahu Azzuvexhel,ka fuqin e botese e do te ju denoje,se ju
Vete po e kerkoni,ndesa ne si Musliman,do te rrime te qete pa urrejtje e pa
Perqeshje per ase nji besim ne bote sepse kete na ka mesue,Muhammedi.a.s.
All-llahu Azzuvexhel te gjithe Muslimanete me Xhennetin Firdeuze i shperblefte
Dhe me Muhammedin s.a.v.s. neve ne Xhennetin Firdeuze na takofte- A M I N.

Sabri Vilanci:28.09.2012-Hessleholm-Suedi