MOS I HUMB SHPRESAT NË ALLAHUN

Ji i bindur në këto tri gjëra:

Nuk është i mëshirshëm me ty askush si Allahu.

Nuk e di brengën tënde askush më mirë se Allahu.

Askush nuk mundet ta largon prej teje të keqen përveç Allahut.

Andaj mbështetu në Allahun dhe kërko ndihmë prej Allahut.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU