MOS E LUT ASKËND, PO JI KRENAR ME VETEN!

Mos ia sjell me tepër se dy herë dhe mos vazhdo t’i dërgosh mesazhe “ku je”, “jam pikëlluar për ty”! Mjafton t’ia dërgosh një herë!

Mos fol nëpër rrjete sociale me një person i cili nuk ti kthen mesazhet, po të donte të fliste me ty, nuk do t’i vononte mesazhet!

Mos hulumto pas atyre që largohen papritmas, pa mos e cekur arsyen, sepse nëse ata të donin do të rrinin me ty!

Mos e lut asnjërin nga ata që të vazhdon të flet me ty, se nëse ai me të vërtetë donë të flet, do të flet me ty!

Mos i jep shans të dytë atij personi që të shiti dhe u kthye për së dyti! Ti nuk je pronë e askujt dhe nën sundimin e askujt!

Mos të vjen keq për një njeri që gaboi rëndë me ty vetëm pse thjesht e do atë. Nëse të respektonte nuk do të gabonte ashtu me ty!

Kjo është e rëndë, ngase kërkon zemër të fortë dhe qëndrim edhe më të fortë, mirëpo dije se me këtë e ngrit personalitetin dhe imazhin tënd!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU