Mjalt Ginseng Plus për meshkuj & femra

Mjalt Ginseng Plus për meshkuj & femra (Ginseng+Ekstarktet bimore+Gingko biloba)

Kompania Mujezat El-Shifa ju ofron produktin special Ginseng Plus, i cili është burim ushqimore dhe energjetik i përbërë nga shumë vlera ushqimore dhe shëndetësore. Për të përfituar efikacitetin makismal, pëzierja e ekstrakteve është bërë me precizitet të lartë në doza të caktuara me përqindje të duhura. Për përfitimin të një sasie të vogël të produktit nevijiten rreth 100kg bimë.

Gingko është një antioksitant i fortë, bronkodilatator(kundër astmës), anti-enflamatuar. Rrit koncentrimin e gjakut në të gjitha organet. Ndihmon rritjen e memorjes dhe aktiviteteve psiqike. Në sëmundjet e zemrës, Alzaimer dhe kundër infarktit në zemër përdoret si profilaktik(mbrojtes). Bima ndikon në stabilizimin e nivelit të insulinës në gjakë. Gingko biloba është bimë e cila shitet më shumë në Francë, Gjermani dhe në shtetet tjera europiane.

Përmbajtja;

Mjalt Sider
Propolis
Ginseng i kuq
Gingko biloba
Qumësht bletës
Polen Pallme
Fara të zeza(Nigella sativa)
Zallouh(Ferula hermonis)
Tongkat Ali(Eurycoma longifolia)
Safed Musli(Chlorophytum borovilianum)
Ara
Mënyra e përdorimit;
Një lugë e tretur në një gotë e gjysmë me ujë të vakët ose qumësht. Një orë para ushqimit ose tre orë pas.

Paketimi;
250gr dhe 500gr

Mundë ta porositni tek Dyqani Islam “RIJADI” Prizren

+386 49 283 048 + VIBER