Mjaft u munduat të mbani mend fjalëkalimet, ky aplikacion kryen për ju

Krijimi i një fjalëkalimi të fortë kërkon një kombinim kompleks shkronjash, numrash dhe karakteresh të veçanta dhe duhet të jeni në gjendje ta mbani mend atë.

Natyrisht, kjo është pjesa e vështirë. Shumica prej nesh kanë humbur orë të jetës duke shtypur tastierën duke u përpjekur për fjalëkalim pas fjalëkalimit, para se të jepen dhe duke klikuar “harrojeni fjalëkalimin”.

Fjalëkalimi Boss, i quajtur me vend, është një mjet që mund të ndihmojë që dhimbja e fjalëkalimeve të bëhet pak më e lehtë. Ju vetëm mbani mend një fjalëkalim kryesor dhe Password Boss bën pjesën tjetër – do të krijojë fjalëkalime të forta dhe unike për të gjitha llogaritë tuaja (një numër i pakufizuar i tyre), do të plotësojë automatikisht fjalëkalimet tuaja të ruajtura, të dhënat personale dhe të dhënat financiare në format, dhe do të sinkronizohet në të gjitha pajisjet tuaja. /Indeksonline/