MIKU IM, UNË DHE TI, JEMI VËLLEZËR PËR HIR TË ALLAHUT

Miku im,

Nëse një ditë nga ditët gaboj ndaj teje, mos ke frikë, sepse unë do të vijë, e do të kërkoj falje dhe ndjesë prej teje!

E nëse ti, një ditë nga ditët, gabon ndaj meje dhe i drejton ka unë shigjetat e akuzave tënde, dhe ngutesh në gjykim ndaj meje .. eja me shpejtësi te unë!

Unë do të pres përfundimisht!!

Do t’i shohësh lotët e mia që dalin nga dashuria për ty dhe nga mallëngjimi i mungesës tënde!

Unë dhe ti, jemi vëllezër, për hir të Allahut!

Unë do të pres.. dhe do të fali.. edhe nëse më ke lënduar!

Mos harro se, qortimi vjen sipas sasisë së dashurisë!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU