Rtv Pendimi

Miku i mirë për ditë të vështira

Po deshe t’a provosh, bëhu mik me Kur’anin dhe e sheh si të ofron zgjidhje kur je në vështirësi.

Shkruar nga hoxhë Ekrem Avdiu.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH