Kushtuar Amarit

Shihe këtë foto, shpërndaje në Mur
Amari i shëndosh, dhe kur ish i Sëmur
I than ke Tumur, Kancer bile Femër
Dhe ja u shërua, Zoti bëri Emër
Dhe mjekët i thanë, se ilaç nuk Ka
Por kështu nuk Tha, I Lumi All-llah
Ishte 9 vjeçar, kur ky u Sprovua
Kur u bë 10 vjeç, shyqir u Shërua
Tash Amar Tairi, ësht 12 Vjeçar
Nxënës shum i mirë, edhe Besimtar
E falë Namazin, dhe na Këshillon
Kush ësht i Sëmurë, sabër le t’Duron
Zoti ka Rahmet, dhe ësht e Vërtet
Çdo sëmundje ka, ilaçin e Vet

Autor: HazbiTherra Ahmeti *****Elhamdulil-lah*****