Kurr nuk do te harrojme Hoxhe Osmon Abazi

Dite e dielle dates,2.09.2012,u hape lajmi
Ne boten mbare,sode pushoje zemra,e te
Madhite Hoxhes, Osmon Abazi ne R-Kosove
Ishte Hoxhe dhe njeri,i dijshem dhe ka qene
Edhe patriote, i madhe kurr nga puna e tij pere
Islame e Davete aje nuk u ndal,ani se shume herr
Edhe rexhimi sebo-sllave disa here,e burgosi,deshti
Nga rruga e Islamit te largoje,pore Hoxhe,Osmonin
Kurre nuk e frigune vazhdoje punen si Imam ne Xhami
Shkruajti edhe shume libra,e Lexoje Kur”an e Ilahi,nuk
I,Haroje te mesoje edhe shume femije te Lexojn Kur”an
Po ashtu na ka lane edhe shume libra shume me vlera,e
Dy te fundite edhe sa ishte ne spital,ani se ishte shume i
Smuare mirpo rrugen e Islamit aje kurre nuk e ka harrue
Lusim Zotin xh.h. qe Hoxhen Osmon Abazi me Xhennetin
Firdeuz ta shperbleje,inshalla na e ka bere te gjithve hallall-Amin
 
Sabri Vilanci:4:09:2012-Suedi