Kurbani 2018 – Arben Murati nga Vushtrria

Kurbani 2018
Arben Murati nga Vushtrria, , sjell për ju super oferte për Kurban Bajram
Kurban për 120 Euro

Bën organizimin, prerjen dhe shpërndarjen e kurbanave për nevojtarët në tërë territorin e Kosovës.
Sjellim për ju mish të kualitetit të lartë dhe të përgatitur në mënyrën më të mirë dhe krejtësisht hallall. Një Kurban sipas rregullave islame
Gjithashtu ju ofrojm Kurbana për Akika .
Kontaktoni me Arben Murati në +383 44 761 654, po ashtu Arben Muratin mund ta gjeni edhe në Facebook.