Kurban Bajrami 2014

Ju lutem mos dërgoni më pagesa për Kurban , nuk ka më kohë për të paguar Kurban .

Allahu ua pranoft Kurbanin .

Info: Ditën e 3 të Kurban Bajramit thërren Kurbanat e Radio Pendimit dhe Xhamisë Bujaria . Mishtore të Hoxha Prishtinë e kryen therrjen dhe shperndarjen .

 

Deri më tash pagesa për Kurban kan arritur nga :

Nr

Emri

Pagesa

Sasia

1

Hasani Arsim

150

1 D

2

Ladush dhe Ramize Pacolli

150

1D

3

GASHI EDHE RUKMANE OSMANAJ

220

2

4

AJETAJ VALDET ME FAMILJE

110

1

6

Kadri Xhemaj

150

1D

7

Z. AHMETI-BREZNICA

110

1

8

Bashkim Rama

110

1

9

Aferdita Ducic

110

1

10

SHEFQET BERISHA

110

1

11

Berat mehmeti

110

1

12

Fam Strezovca (Preshev)Florije MemetiAdmir Memeti Jetmir

330

3

13

Nazmje Berisha

110

1

14

Fam Sela

150

1D

15

Serxhan Ejupovska

110

1

16

Mehani, Hasan

110

1

17

Fatmir Stullca

110

1

18

Avni Bahtiri

110

1

19

Urim Xhabiri

150

1D

20

Fadil Fejzullahu

110

1

21

IBRAIM MAMUTI

150

1D

22

JASHARI RESHAN

110

1

23

Liridon Gjukaj

110

1

24

Dervish Jusaj

110

1

25

Fadil Gjukaj

110

1

26

qemajl rexhep sellova minire sellova

110

1

27

Rexhaj Adnan

110

1

28

KUJTIM HOTI

220

2

29

XHEVAT SALIU

150

1D

30

Ekrem Mahmuti

150

1D

31

Haxhi Gashi

110

1

32

Hasim Asani Dash

150

1D

33

Xhevat Krasniqi

110

1

34

Senad dhe Idajete Feta

220

2

35

Nexhat Saliu

110

1

36

Sefedije saliu

150

1

37

Xhemile Saliu

110

1

38

AVDYL ANTIGONA IBRAHIMI

110

1

39

arif avdimetaj

229

2

40

BESNIKE UND NEZHDET BAKIJA

110

1

41

LATIF JASHARI

150

1 D

42

Bajram Reqica edhe Merrushe Reqica

110

1

43

SKENDER LETAJ

220

2

44

Esat jellaj me Familje

110

1

45

LUAN SHALUNI

110

1

46

FAMILJE Cenaj

150

1 D

47

Argen Butaja me Familje

110

1

48

BUKURIJE KRYEZIU

110

1

Info :  ISLAMISCHE GEMEIN MEKKA STIMMERSTR. 44 ka derguar pagesen për 4 Kurbana mirpo pagesa ka arritur me vonës keshtu që nga Mishtorja janë prer vetëm 2 Kurbana ndersa 2 Kurbana mbesin për vitin e ardhshem . Ju falenderit për mirëkuptim