KUR ZEMRA ËSHTË E LIDHUR ME ALLAHUN

Nuk është i vetëm ai që ka shokë e miq të cilët i do për hir të Allahut.

Nuk merakoset ai që gjuha e tij nuk thahet nga të përmendurit e Allahut.

Nuk pikëllohet ai që zemrën e tij e ka të qetë dhe të kënaqur me caktimin e Allahut.

Nuk është zemërgur ai, që nga frika e Allahut, sytë i lotojnë shkaku i gjynaheve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU