Rtv Pendimi

Kulminacioni i burrërisë

Kulminacioni i burrërisë:

Respektoji prindërit,
Duaje dhe nderoje gruan,
Edukoji fëmijët dhe bëhu model për ta,
Bëhu korrekt më çdonjërin që e lidh çkado me ty.

Shkruar nga hoxha Ekrem Avdiu.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH