Rtv Pendimi

Kuizi i Ramazanit

Emisioni “Kuizi i Ramazanit”
Çdo ditë nga ora 13:30 – 14:30
Moderatorë: Urim Isma dhe Armend Emrullahu

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH