KU ËSHTË NDËRGJEGJA E NJERIUT TË KËTI SHEKULLI

Njeriu i këtij shekulli,është krenarë me teknikën,teknogjinë dhe jetën lluksoze që e jetonë.
Por për fat të keq,njeriu i këtij shekulli ,jetonë në prapambeturi,injorancë,jo njerëzore bile mbi shtazareke.
Të gjith jemi dëshmitarë se cka po ndodh me njerëzit e pafajshëm dhe të pa mbrojtur,në Sirij,në Irak,në Palestinë,në burma . . .e sidomos në Halep.
Ky teror dhe ky gjenocid, po ndodh vetëm me Muslimanët.
Andaj bota po bëhet e shurdhur.
Pra është turp të quhet botë e modernizuar,apo e civilizuar.
Kur Muslimanët e parë në meke,torturoheshin nga injorantët Dhe kriminelet Mekasë,u gjetë një mbret i krishterë (NEXHASHIU) njeri shpirtëmirë, i cili i mirpriti Muslimanët të cilët ikën dhe u larguan nga Meka.
Si rrezulltat i kësaj mirësie,Allahu atij ia mundësoi që ta pranon Islamin.
Në shekullin e gjashtë u gjetë nji njeri human, iu dha mbështetje të dobëtive të pafajshëm.
Sot në kët shekull nuk gjindet një Nexhashij,që ta ngren zërin kundër këtij zullumi që po bëhet me qindra herë më i madh se zullumi i Mekasëve.
Të asaj kohe.
Madje liderët botërorë nuk intervenojnë që t’iu mundësohet
largimi nga halepi,fëmijve,femrave,pleqeve,të sëmurëve dhe të plagosurve.
O Zot në cilin shekull jetojmë ne.
Ne jetojmë në shekullin e interesit,në shekullin e jo tolerancës,jo dhembshurisë,xoro mëshirës.
Pra turp për njerëzimin e këtij shekulli.
O Zot,vetëm tek Ti kemi shpresë që ti dalësh në mrojtje popullit të pa mbrojtur,dhe të hakmeresh ndaj kriminelëve të pashpirt,gjakpirës e zullumqarë.
Amin Amin Amin ja Rabbel alemin.