KU ËSHTË FUQIA?!

Fuqia nuk është në rritjen e zërit, në nënçmimin e tjetrit para njerëzve, në zënka dhe në qortimet e shpeshta dhe në shfaqjen e kryelartësisë para tjetrit, ngase ti e konsideron atë më të ulët se vetja.

Po, fuqia është në mundësinë e të diskutuarit me qetësi, në respektimin e ndjenjave të të tjerëve me butësi dhe në falje me zemër, në gjuhë dhe në modesti.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU