Kosovari ndërton makinën për heqjen e borës (VIDEO)

Valon Cena bashkë me shokët e tij ka ndërtuar një motor bore brenda një periudhe gjashtë mujore, njofton Klan Kosova.

Pjesa e trupit është ndërtuar vetë ndërsa pjesa e gomave është blerë dhe është modifikuar përderisa ka një motor Mercedes 2.5.

Për më shumë ndiqeni storien e gazetarit Milot Hasimja