Kjo është mënyra e duhur për pastrimin e dhëmbëve (VIDEO)

Pas shumë vite përvojë,ju mund të mendoni se keni zotëruar aftësi për të larë dhëmbët në mënyrën e duhur,por gaboheni.

Një hulumtim tregon  se duhet të shmangim lëvizjen monotone me furçë në forma rrethore, duke sugjeruar një teknikë tëpër të kombinuar për rezultate më të mira,transmeton parrotlla.

Për më shumë ndiqeni videon në vazhdim dhe mësoni disa teknika të thjeshta se si t’i  pastroni dhëmbët në mënyrën e duhur.