KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Brenda nesh, çdonjëri nga ne është fëmijë i vogël.
Ky fëmijë i vogël na stimulon që ta praktikojmë jetën me brenga, me buzëqeshje, me gëzim dhe me çmenduri.
Edhe përskaj çdo vështirësie, çdo plage dhe çdo dhimbjeje, kini kujdes nga vrasja e shpirtit fëmijëror në brendësinë tuaj.
Pa të nuk do të mundeni ta praktikoni jetën përsëri.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU