Rtv Pendimi

KËTO GJËRA I PËRFITOJNË ZEMRAT

Nuk e përfiton zemrën asgjë sikurse:

Shprehja e mirë,

Dhënia e buzëqeshjes,

Fjala e butë

Synimi i drejtë,

Zemërçiltërsia dhe

Mbulimi i të metave.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH